Over ons

Over de trainers

Mindfulness is hot en dat zie je in het aanbod. Bovendien is mindfulness geen beschermde naam en een breed begrip. Onze trainers hebben verschillende (gecertificeerde) opleidingen voor Mindfulness gevolgd (MBCT-trainingen, Instituut voor Mindfulness). Bovendien zijn onze mensen geen zweverige types, maar trainers en coaches die volwaardig gesprekspartner zijn. Zij hebben de ‘’mens’’ kant van werken en ondernemen tot hun specialiteit gemaakt.

Drijvende kracht Marc Hijkoop

Marc Hijkoop is de drijvende kracht achter Bedrijfsmindfulness.nl. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van training en coaching in het bedrijfsleven. Hij is econoom van huis uit en heeft een opleiding Psychologie gevolgd. Hij werkte zes jaar als trainer/coach persoonlijke effectiviteit bij een adviesbureau. Heeft vervolgens de coachingsopleidingen Kernreflectie aan de Universiteit van Utrecht gevolgd en deze vormen het fundament van zijn training en coachingsstijl. Deze stijl heeft hij aangevuld met inzichten uit andere stromingen. In de afgelopen jaren heeft hij de opleiding Mindfulness voor Coaching en de opleiding voor Trainer in MBCT/MBSR bij het Instituut voor Mindfulness gevolgd. 

Gerdie Schreuders

Gerdie Schreuders (1969) is part-time verbonden aan Essentioneel, Bedrijfsmindfulness.nl en Mindfulness voor drukke dertigers.nl. Zij is verantwoordelijk voor alle commerciele zaken en het ontwikkelen van nieuwe trainingen en programma's. Met een achtergrond in evenementen is zij degene die bedrijfsdoelstellingen vertaalt in trainingen die veel impact hebben en bovendien een belevenis zijn.
 

 Essentioneel

Essentioneel is de organisatie achter Bedrijfsmindfulness.nl. Dit trainings-en coachingsbureau richt zich op werknemers, managers en ondernemers en is gespecialiseerd in trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit zoals bijvoorbeeld Time Management. Essentioneel heeft samenwerkingsverbanden met een aantal grote trainingsbureaus en is associate van het NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches).


 

Naar boven